Reikalinga technika statybose? Rinkitės Dumper’į!

Savivartis (dumper‘is) – tai lanksti statybų mašina, kuri dar ne itin populiari Lietuvoje, tačiau užsienyje nepakeičiama technika tiksliai pritaikyta Jūsų poreikiams. Dėka paprastos ir aiškios valdymo sistemos savivarčius lengva eksploatuoti net ir mažiau patyrusiems vairuotojams. Todėl Jūs išvengiate papildomų išlaidų sertifikuotiems darbuotojams samdyti ir taip turite galimybę lanksčiau planuoti personalo poreikį.

Savivarčių priežiūra yra labai paprasta, todėl sutaupote nereikalingų didelių finansinių ir laiko sąnaudų remonto darbams. Svarbu stebėti hidraulinius cilindrus ir šarnyrą!

Dumper‘iams nepravažiuojamos vietos beveik nėra,  nežiūrint ar tai purvas, smėlis ar žvyras.  Darbas su šia technika taip pat nėra ribojamas, net jei yra mažai vietos – lengvai manevruojantys savivarčiai tiksliai ir patikimai gabena ne vieną toną įvairių medžiagų.

Priklausomai nuo to, koks yra darbo vietos gruntas, dirvožemio sąlygos, nuolydis, gabenamų medžiagų kiekis – galite rinktis įvairaus tonažo ratinį ar vikšrinį savivartį.

Ratiniai savivarčiai yra varomi keturių ratų ir puikiai tinka, kai dirbama tiek plokščiu, tiek nelygiu reljefu ir netgi esant nepalankioms oro sąlygoms, kai gruntas yra drėgnas ar susidaro sunkiai pravažiuojamas purvas. Tuo tarpu vikšriniai savivarčiai, puikiai tinka darbui kuomet yra didelis nuolydis, ribota erdvė ir reikalingas tikslus medžiagų iškrovimas. Priklausomai nuo modelio – lengvai valdomi esant nuolydžiui iki 70°.

Ši statybinė technika varoma benzinu ar dyzeliu. Taip pat rinkoje siūloma ir elektrinių savivarčių, kurie yra idealus pasirinkimas darbui mieste, bei aplinkai draugiškiems asmenims.

Išsamesnį technikos apibūdinimą galite pamatyti šiame video:

Pasikliaudami galinga statybine mašina – Jūs sutaupote laiko ir pinigų daugelyje situacijų. Šiuo metu mūsų siūlomą techniką galite pamatyti čia.